2. kolo Hangair Bratislavská Skateboardová liga 2024 – Urban Park Tibilská
Štvrtok 26. Septembra 2024
Autor: Hangair

0 komentárov

2. kolo Hangair Bratislavská Skateboardová liga 2024 – Urban Park Tibilská

Máme za sebou aj druhú zastávku tohtoročného podujatia Hangair Bratislavská Skateboardová Liga 2024!

Tešíme sa z vysokej účasti jazdcov aj divákov! Po minuloročnom úspechu sa akcia opäť konala v obľúbenom Urban parku na Tbiliskej ulici v Rači. Skatepark bol plný mladých (aj starších) talentov aj podporujúceho publika. Pre veľký záujem sme nakoniec otvorili aj ženskú kategóriu! Diváci mali počas dňa skvelý výhľad na vydarené jazdy z Nicolaus Chill zóny. Podujatie aj tento rok vzniklo pod taktovkou Športového klubu Hangair v spolupráci so Zväzom Slovenského Kolieskového Korčuľovania.

Deň začal opäť rozjazdom riderov a registráciou v Hangair stánku. Súťažnú časť dňa odštartovali jazdy najmladších účastníkov - kategória U16. Svojimi skvelými jazdami si top 3 priečky vyjazdili na 3. mieste Lukáš Pelikant, na mieste 2. Karol Trnovský a 1. skončil Adam Richtárech. Chalani odišli s príjemnými prize money a vecnými cenami od partnera Chill Store!

Nasledovala naša obľúbená ženská kategória. Dievčatá dali do svojich jázd naozaj všetko, najlepšie nakoniec skončili na 3. mieste Katka Rajtíková, na mieste 2. Bety Konrádová a top 1. priečku získala Hana "Tora" Koniková. Baby odchádzali nielen s prize money aj s cenami od partnerov.

Deň ukončili skvelé jazdy mužov. Medzi registrovanými boli už známe, zvučné mená ako napríklad Frederik Lupták či Jakub Sluka. Práve chalani si odniesli prvé dve top priečky - 1. miesto zaslúžene získad práve Feďo Lupták, na 2. skončil Jakub Sluka a ceny za 3. miesto si odniesol Kiko Angyal! Všetci okrem pekných prize money brali domov aj ceny od partnerov Chill Store a Nicolaus.

Už teraz sa nemôžeme dočkať ďalšieho kola BSL 2024, ktoré bude v nedeľu 29.9.2024 od 11:00 v Skate parku v bratislavskej Karlovej Vsi! Viac info nájdete na našom webe https://hangair.sk/bratislavska-skateboardova-liga-2024/.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: hangair skate preteky bratislava

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!